Studiobouw

Studio Blok

De zorgboerderij waar wij wonen is verbouwd en voor ons kwam er een nieuwe woning met . . tuinhuis, die ik omgevormd heb tot ministudio. Multifunctioneel en redelijk stil.

blok1blok2
blok3blok4
blok5blokraam
Stennus

Studio Pipo

Voor de verbouwing van onze woonplek had ik Studio PIPO. Een tot werkruimte omgetoverde keet in de tuin. Daarin ben ik begonnen aan de muziek die nu deels op deze site staat. De bouwkeet kwam gratis van een bedrijf in de buurt, en het geluidsarm maken kostte enkele maanden. Allemaal verrotte delen en een te isoleren half rond aflopend dak.

pipo1pipo2
pipo3pipo4
pipo5 pipo6

Studio CompAt

Het Componisten Atelier. Goed klinkende 'stille' ruimtes zonder apparatuur op industriekwartier Lage Weide in Utrecht.. Apparatuur kon men huren of zelf meenem. Dat idee zou nu waarschijnlijk wel een kans van slagen hebben maar toen niet. Door er zelf weer diverse produkties uit te voeren kon ik de boel draaiende houden, maar uiteindelijk was de teleurstelling en aversie tegen het 'hele muziek-wereldtje' zo groot dat de studio dik in de min verkocht is. Het bouwen daarentegen (samen met mijn broer Wouter) was wel erg leuk.

Stennus
compat1compat2
compat3compat4
compat5compattafel

Studio Moltien

In de Sterrenbos-studio's in Utrecht kwam de eerste studio.
Gebouwd met JanKees Maandag om er onze eigen muziek en projecten te kunnen gaan uitwerken. Maar gaandeweg werd het een werkplaats voor demo's, commercials, filmmuziek, geluidsdecors en hoorspelen.
Een lange pijpelaar met een verdieping erop. Beneden studio, boven kantoor en kantine. Er zijn hele klassen in opgenomen, en 4 tot zelfs 6 mansformaties hebben zich erin kunnen proppen. Er was een multikabel verbinding met andere ruimtes in het Sterrenbos complex waardoor ook live registraties en Het Circle Ensemble -een slagwerkgroep met gigantisch japanse trommels- zijn opgenomen. Voor eigen werk stonden er een Atari, diverse kleine mengtafeltjes, D-50, SPX90, Roland dr808, DEP-5 etc. Voor anderen huurden we spullen in bij Budget-Molbile.

 

Stennus
molien1moltien2
moltien3moltien tek1
moltientek2moltien klaar
jannekeadvert
blog
tanneke advert